Get Adobe Flash player
NAJAVA

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske je Centar znanja za društveni ravoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja i civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom

OBAVIJEST
logo-kbcKoordinator za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji za KBC Zagreb Ivanka Babić, bacc.med.techn. tel. 091 4920 306; fax.01/2388 329 E-mail: ivanka.babic@kbc-zagreb.hr

Postupanje u slučaju smrti hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata

 

lipanj 2012
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Translation

by Transposh - translation plugin for wordpress
Gdje se nalazimo

Kliknite za prikaz veće mape

Site Statistics
  • Users online: 0 
  • Visitors today : 6
  • Page views today : 6
  • Total visitors : 69,724
  • Total page view: 107,474

„LJETOVANJE ZA DJECU HRVATSKIH BRANITELJA I NJIHOVE OBITELJI

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Djeca su bila više nego oduševljena sa prijemom u Franjevačkom samostanu Sv. Franje u Rovinju i bili bi sretni kada bi dobili mogućnost da dva tjedna ostanu. Ista županija je organizirala povrće i voće što su branitelji zadrugari Zadruga „VRT“ im pomogli i opremili ih na ljetovanje.

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
53-troje je ljetovalo, a najviše djece Dalja, Aljmaša i Erduta. Među njima je bilo djece koja su prvi puta vidjela Hrvatsko more.
I naši Baranjci su došli sa voćem i povrćem. Uživali su u blagodatima mora i izletima sa brodom , što su ih dočekali Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Istarske županije sa predsjednikom gosp. Marijanom Mužinićem koji je obišao djecu. Ista Podružnica je organizirala izlete s brodom.

BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
Djeca Podružnice Bjelovarsko-bilogorske županije već treću godinu zaredom odlaze na ljetovanje u Rovinj i više su nego zadovoljni. Sretni se vraćaju kući, jedino su rekli da su im termini prekratki da bi željeli ostatati dva tjedna. I Bjelovarci nisu došli praznih ruku, iznenadili su gđu Jadranku, voditeljicu ljetovanja sa poklonima u voću i povrću.
Naši branitelji ne znaju samo tražiti nego dobrotu pamete i u svojim mogućnostima vrate.

U organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije nastavlja projekat „LJETOVANJE ZA DJECU HRVATSKIH BRANITELJA I NJIHOVE OBITELJI U FRANJEVAČKOM SAMOSTANU SV. FRANJE U ROVINJU“ Ove godine će ljetovati djeca i branitelji iz četiri županije Virovitičko-podravska županija, Osječko-baranjska županija, Bjelovarsko-bilogorska županija i Sisačko-moslavačka županija. Ukupno 210 osoba. U sklopu projekta organizirano je i razgledavanje sakralnih objekata i upoznavanje sa kulturnom baštinom Rovinja. Istu djecu je Odjel za humanitarnu djelatnost kao i svake godine tako i ove, opremio sa svom potrebnom športskom opremom za more.Također je Odjel za humanitarnu djelatnost organizirao da svaka županija donira u znak zahvalnosti svježe povrće i voće iz svoga kraja.