Pod Krapinsko-zagorska

Humanitarna akcija UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Krapinsko-zagorske županije provela je tijekom mjeseca srpnja humanitarnu akciju sakupljanja novčanih sredstava za kupovinu elektro motornih kolica člana Ogranka Zabok 100% invalidu hrvatskom branitelju Horvat Marijanu. Kupljena elektro motorna kolica je u ime Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Zabok hrvatskom branitelju 100% invalidu dana 08.08.2015. godine uručio gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek u njegovom domu u Hruševcu u krugu obitelji i uz nazočnost članova UDVDR Ogranak Zabok.
Gradonačelnik Ivan Hanžek zahvalio je braniteljima Zaboka koji su ovom aktivnošću postigli zavidan uspjeh jer su prepoznali potrebu da se pomogne svome članu i u provedbi te aktivnosti poduzeli su niz aktivnosti. Posebno se zahvalio svim jedinicama lokalne samouprave ali i gospodarskim subjektima koji su  prepoznali aktivnost branitelja i financijski ju pomogli.
U ime obitelji zahvalila se na donaciji supruga Horvat Jadranka te sinovi Siniša i Mario i sam hrvatski branitelj i aktivni pripadnika HV-a/, a nakon donacije delegaciju donatora obitelj je počastila u svome domu u Hruševcu.
[Best_Wordpress_Gallery id=”21″ gal_title=”Kolica el-2015″]

Related Articles

Back to top button