Humanitarna djelatnost 2017.

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH dana 08. svibnja 2017. godine u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u Ogranku Velika Pisanica realizirao je tri projekta
– Projekat „Otvaranje informatičkog centra za opismenjavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji“. Ovim projektom smo omogućiti članovima Ogranka Velika Pisanica, hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji informatičko opismenjavanje. Uručena su im stolna računala za rad Centra. Nakon završetka tečaja računala će biti donirana višečlanim obiteljima koji nemaju računala.

– Projekat „Djeca hrvatskih branitelja ulici NE, športu DA, da sa svojim športskim uspjesima vratimo dug našim očevima koji su stvorili Lijepu našu“
Pročelnica Odjela za humanitarnu djelatnost je športskom malonogometnom klubu iz Velike Pisanice uručila donaciju športske opreme želeći na taj način motivirati mlade sportaše da nastave sa športskim aktivnostima.

– Projekat „Pomozimo djeci hrvatskih branitelja i unučadima predškolske dobi“. Djeci dječjeg vrtića iz Velike Pisanice podijeljeni su prigodni pokloni koji su prilagođeni dobi te djece. Posebno smo pripremili poklon pakete za mališane a koje će nositi kući.

Related Articles

Back to top button