Humanitarna djelatnost 2019.Pod Međimurske županijePod Sisačko-moslavačka

Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH

U organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH i Podružnice Sisačko-moslavačke županije Ogranka Velika Ludina koji je organizirao donaciju 12 tona jabuka koje su krenule od Zagreba (Caritas – Jarun – Crkva sv. Mati Slobode) – Hrvatskog zagorja – Knina – Kistanja – Kijeva – Vrlike – Biskupije – Splita – Dugopolja – Imotskog – Omiša stigle su do hrvatskih otoka. Jabuke su upućene hrvatskim braniteljima za Uskrsne blagdane. Hrvatski branitelji ne znaju samo tražiti, Domovinu su stvarali i nisu ništa tražili, a oni zadrugari koji su se organizirali i naše podružnice dobrotu vraćaju i pomažu onima kome je to potrebno. Donatori jabuka su iz Velike Ludine obitelj Faltis.

Podružnica Međimurske županije organizirala je i donirala 1.200 kg krumpira Caritasu Jarun Crkva sv. Mati Slobode koja je donaciju podijelila onima kojima je ista donacija potrebna.

U ime tih obitelji i naše ime velika Vam hvala. Naše podružnice su pokazale svojim primjerom kako se mogu i drugi uključiti i pomagati kome je njihova pomoć potrebna.

Related Articles

Back to top button