Humanitarna djelatnost 2019.Obavijest

Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH

U organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH i Humanitarne zaklade za djecu Hrvatske koja nam je pomogla u kupnji školskog pribora za djecu hrvatskih branitelja slabijeg imovinskog stanja za OŠ Sidonije Rubido Erdody u Koprivničko-križevačkoj županiji – Ogranaku Gornja Rijeka. Navedenu školu opremili smo 25 polaznika sa 25 kompleta školskog pribora, 25 kom torbi i 25 kom majica prilagođenog dobi polaznika od 1 do 8 razreda. Odjel za humanitarnu djelatnost je uputio Ogranku Gornja Rijeka donaciju 5 velikih paketa odjeće i obuće onima kojima je ista donacija potrebna.

istoj školi smo donirali 100 knjiga za školsku knjižnicu.

Osnovnoj školi također je doniran namještaj za učionice i to 24 školska stola i 24 stolice. Ravnatelj škole, djelatnici i učenici Osnovne škole Sidonije Rubido Erdody, Gornja Rijeka su bili više nego oduševljeni i zahvalni na donaciji koju im je uputila „Sova“ škola stranih jezika, Varšavska 14, Zagreb.

Podružnica Šibensko-kninske županije – za Ogranak Kistanje
Za polaznike prvog razreda školski pribor koji je prilagođenoj toj dobi. Istu donaciju je uputio predsjednik Podružnice Šibensko-kninske županije

Related Articles

Back to top button