Novosti

U Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske održana komemoracija za general-pukovnika Đuru Dečaka

U Zagrebu u Galovićevoj 12, dana 04. 04. 2022. godine u 11,0 sati održana je komemoracija za preminulog dugogodišnjeg predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske general pukovnika Đuru Dečaka.
Komemoraciji su nazočili potpredsjednici, predsjednici Podružnica Udruge i predstavnici Republičke koordinacije udruga iz Domovinskog rata „Dr. Franjo Tuđman“, bivši ministar hrvatskih branitelja Ivica Pančić, general pukovnik Slavko Barić, te mnogi drugi prijatelji i suradnici s kojima je surađivao tijekom svog života.
Prisutnima su se obratili tajnik UDVDR RH Zvonko Marić, Marija Dujić u ime Republičke koordinacije udruga iz Domovinskog rata „Dr. Franjo Tuđman“, te general pukovnik Slavko Barić. Govornici su se toplim i emotivnim riječima oprostili od predsjednika i dragog prijatelja. 
Svi prisutni su se nakon komemoracije upisali u knjigu žalosti koja je otvorena u prostorijama Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Zagreb, Galovićeva 12.

Related Articles

Back to top button